Billedskolen Horsens fejrer dobbelt jubilæum: 25 år for Billedskolen og 10 år for Visuelt Gymnasium

Foto: Horsens Kommune.
dato

Billedskolen Horsens fejrer dobbelt jubilæum med 25 år for Billedskolen og 10 år for Visuelt Gymnasium. Jubilæet markeres med en hel uge med festligheder i uge 48.

Billedskolen har i et kvart århundrede inspireret og udfordret børn og unges kreativitet gennem originale kunstprojekter og tilbudt et unikt frirum for kreativ udfoldelse.

Fra fritidshold til nationale initiativer som Tegnefestival, DM i Tegning og senest Makværk Festival, har skolen altid haft som mål at fremme børn og unges visuelle sprog ved at skubbe grænserne og skabe billedkunst af høj kvalitet.

Billedskolen Horsens blev grundlagt i 1998 under ledelse af Jannik Broz, der også er idémand bag Tegnefestival og DM i Tegning. I 2013 etablerede Billedskolen Horsens Visuelt Gymnasium Horsens, landets første og eneste talentmiljø, der kombinerer en treårig kreativ grunduddannelse med en gymnasial uddannelse.

Efter 10 sæsoner har skolen uddannet op mod 100 talenter.

Jubilæet fejres fra den 27. november til 3. december med en række aktiviteter, herunder en jubilæumsreception d. 30. november, online tegnekonkurrence, og udgivelse af e-bogen 'Nemme tegneøvelser, store succeser'.


https://horsens.dk/omhorsenskommune/presse/pressemeddelelser/billedskolenhorsensfejrerdobbeltjubilaeum25aarforbilledskolenog10aarforvisueltgymnasium
Kilde: Horsens Kommune