Bajer & Bålmad: En unik aften med ølsmagning og gourmetmad i Brædstrup

dato

Fredag den 20. september 2024 kan du opleve en aften i øllets tegn, når Holmely i Brædstrup inviterer til "Bajer & Bålmad". Arrangementet byder på ølsmagning med brygmester Jan fra Olsens Bryghus og en udsøgt middag tilberedt af gourmetkokken Xenia.

Arrangementet starter kl. 17.00, hvor brygmester Jan fra Olsens Bryghus vil guide deltagerne gennem smagningen af seks af bryghusets bedste øl. Samtidig vil kokken Xenia tilberede en gourmetmiddag over bålet, hvor øl er en central ingrediens i menuen.

Menuen
Aftenen starter med en velkomstdrink baseret på øl, hvorefter der serveres en række lækre retter:

Appetizer:
- Knækbrød bagt med mask fra ølproduktion
- Focciabrød og kulsmør
- Kroket med svin
- Grillet grønt

Hovedret:
- Short ribs med ølbarbecue
- Sæsonens grønne tilbehør

Dessert:
- Sæsonens dessert

Menuen er også velegnet for vegetarer. For dem, der ikke er til øl, er der mulighed for at smage bryghusets cider og lokale gin.

Mød brygmesteren og kokken
Brygmester Jan Støjberg Olsen startede Olsens Bryghus i 2021 og henter inspiration fra belgisk og amerikansk øl. Kokken Xenia Kjær Brun har mange års erfaring med madlavning og arbejder blandt andet som underviser ved Timm Vladimirs Køkken.

Praktisk information
Dato: Fredag den 20. september 2024
Tid: Kl. 17.00-22.00 (herefter hygges der omkring bålet til senest midnat)
Sted: Holmely, Birkeholmvej 9, 8740 Brædstrup
Entré: 850 kr
Deltagere: Minimum 12 og maksimum 25 personer

Husk at klæde dig efter vejret, da arrangementet foregår udenfor eller i den rustikke lade. Det vil være muligt at købe lokale øl, cider, G&T's og økologiske sodavand og most både under og efter middagen.

Parkering: Evt. på Nimdrupvej.

For mere information, besøg Holmelys hjemmeside eller kontakt arrangørerne direkte.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut