Klejnsmed

Profilbillede
dato

Til produktionsvirksomhed i Brædstrup søger Randstad en dygtig og selvstændig klejnsmed/reparatør til at indgå i fabrikkens reparations- og vedligeholdelsesafdeling.

Som en del af teamet kommer du til at have ansvaret for, at produktionsmaskiner og anlæg kører fejlfrit. Din baggrund er ikke afgørende, så længe du har erfaring med svejsning, reparation og vedligehold. Du kan f.eks. være uddannet smed, mekaniker eller lignende.

arbejdsopgaver

Som tekniker er du med til at sikre, at produktionsanlægget altid kører optimalt. Du indgår i et mindre team med dygtige kolleger og kan se frem til en spændende og alsidig hverdag. Dine opgaver spænder fra ombygning af eksisterende maskiner til fejlfinding og reparation af det eksisterende produktionsanlæg.

Du indgår i en vagtordning med driften af sandvaskeanlægget, hvor du står til rådighed uden for normal arbejdstid. Dine vagter er af en uges varighed fra mandag til mandag. Her vil du indgå i vagten ca. hver 5. eller 6. uge. Vagtordningen aflønnes separat.

din profil:

- Du er uddannet klejnsmed/mekaniker eller lignende
- Du trives med en alsidig hverdag, hvor der både kan forekomme arbejde inde og ude
- Du trives med at arbejde selvstændigt såvel som i teams

vi tilbyder:

- En udfordrende arbejdsdag, hvor 2 dage sjældent er ens
- En kultur, hvor der er højt til loftet, og hvor du selv har indflydelse på løsningen af dine   opgaver
- Gode kollegaer, hvor man hjælper hinanden for at nå i mål
- Løn efter kvalifikationer

ansøg:
Vi leder efter en medarbejder til opstart snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Thomas Lauritsen på tlf. 4412 1997.

om randstad:
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003683

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet