Fysioterapeut til Livsstilscentret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du fysioterapeut og søger du nye udfordringer? Så har vi den helt rette stilling til dig!

Stillingen er en fastansættelse som fysioterapeut tilknyttet vores genoptræningsforløb.

På Livsstilscenter Brædstrup kommer du til at arbejde et helt unikt sted, i et stærkt og velfungerende team, hvor vi hver dag gør en stor forskel for mange patienter.

Livsstilscenter Brædstrup er en del af Regionshospitalet Horsens, men ligger placeret i skønne omgivelser i Brædstrup, tæt på skov og dejlig bypark. Livsstilscenteret har eksisteret siden 1996 og er stadig det eneste af sin slags i Danmark. Vi modtager patienter fra hele landet, efter reglerne om frit sygehusvalg. 

Livsstilscentret har to målgrupper; livsstilsforløb og genoptræningsforløb.

Genoptræningsforløb omfatter intensiv og målrettet genoptræning af indlagte patienter med alvorlige funktionsevnenedsættelser efter hofte-, knæ-, skulder-, rygskader og patienter med fysiske funktionsevnenedsættelser efter apopleksi. Målgruppen er patienter, som har haft komplicerede forløb, som har været igennem de vanlige forløb med almindelig og eventuelt specialiseret genoptræning, men hvor de forventede resultater ikke er opnået. Genoptræningsforløb strækker sig over tre uger, hvor patienten er indlagt fra mandag morgen til torsdag eftermiddag. Patienten har orlov fredag, lørdag og søndag til restitution og egen træning efter aftale med fysioterapeuten. Det vil være disse forløb denne ansættelse tilknyttes.

Målgrupper for livsstilsforløb er patienter med svær overvægt, hjerte- / karsygdom, diabetes, kronisk lungesygdom eller uønsket barnløshed i forbindelse med overvægt. Livsstilsforløb består af 3 indlæggelser med ca. 13 ugers mellemrum. Hvert patientforløb varer således ca. ½ år. Mellem indlæggelserne er der telefonkonsultation med patienterne, med fokus på deres livsstilsændringer. Vi er funderet i Det Åbne Sundhedsbegreb og Det Dobbelte KRAM. Vi arbejder med en sundhedspædagogisk tilgang med udgangspunkt i Den Motiverende Samtale, Situeret Læring og ACT. 

Teamet på Livsstilscenter Brædstrup består af 3 sygeplejersker, 2 diætister, 4 fysioterapeuter, 2 ergoterapeuter, 3 kostfaglige medarbejdere i vores køkken, 1 lægesekretær, 1 rengøringsassistent og daglig leder. Derudover er der tilknyttet psykolog en dag om ugen samt læge fra Regionshospitalet Horsens efter behov. Dette skaber både muligheder, men også forventninger til at det tværfaglige samarbejde prioriteres højt.

Du vil som fysioterapeut på vores genoptræningsforløb arbejde sammen med en monofaglig kollega omkring den primære opgaveløsning. Forløbene er derudover stærkt understøttet af det tværfaglige team af velfunderede kollegaer.

Dine arbejdsopgaver som fysioterapeut på Livsstilscenter Brædstrup vil blandt andet bestå i at være kontaktperson for patienter på genoptræningsforløb. Du og din nærmeste kollega varetager op til 10 patienter i forløb ad gangen - herunder foretages opstartssamtaler, funktionstest samt undersøgelser med henblik på opstart af individuelt fokuseret træning. Derudover varetages holdtræning, træning i varmtvandsbassin og undervisning i gruppen. Du bidrager til sammenhæng i opgaveløsningen på livsstilscentret, herunder dække ind for hinanden og indgå i arbejdet på tværs af faggrupper og være en aktiv del af en dedikeret og engageret personalegruppe, som brænder for at skabe udvikling hos den enkelte patient. 

Vi søger en fysioterapeut til fastansættelse. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. De 32 timer vil være på Livsstilscenter Brædstrup, mens 5 timer vil være tilknyttet Regionshospitalet Horsens. Tiltrædelse onsdag den 1. maj 2024, eller før hvis muligt.

Arbejdstiden på Livsstilscenter Brædstrup er placeret fra mandag til torsdag eftermiddag samt ca. hver 3. fredag. Arbejdstiden på Regionshospitalet Horsens vil være placeret om fredagen. 

Livsstilscentret er lukket weekender og helligdage. Afvikling af ferie følger Livsstilscentrets lukkeuger, som er uge 7, 3 uger i juli / august, uge 42 samt jul / nytår. Afspadsering planlægges til afvikling på øvrige lukkedage, fx i Påskeugen.

Vi søger en dygtig fysioterapeut, som er fagligt velfunderet og har gode menneskelige egenskaber. Vores ønsker til en kandidat:

  • erfaring med at arbejde med specialiseret genoptræning 
  • erfaring og/eller interesse for at arbejde med fysisk aktivitet og sundhedsfremme via en holistisk / helhedsorienteret pædagogisk indsats i forløb med høj grad af kontakt til patienterne
  • kan skabe og bevare overblikket i pressede situationer
  • kan arbejde selvstændigt og udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner
  • er hurtig til at tilegne sig og omsætte ny viden

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte ledende terapeut Henrik Søndergaard Ravn på telefon 61509820. Du kan også læse mere om stedet og forløbene på www.livsstilscenter.rm.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem danske fysioterapeuter og Danske Regioner. Aflønningen fastsættes efter principperne for lokal løndannelse.

For at komme i betragtning til stillingen, skal du ansøge elektronisk via dette stillingsopslag.

Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende autorisation og børneattest.

Kopi af eksamensbeviser med karakterer og relevante udtalelser / referencer bedes vedhæftet som bilag.

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 5. marts 2024 kl. 23.59. Samtaler forventes at blive afholdt fredag den 8. marts 2024.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Horsens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Midtjylland, Sygehusvej 20, 8740 Brædstrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997756

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet